De nieuwste bruidsmode trends

De nieuwste bruidsmode trends van 2022. Ga jij in 2022 trouwen? Je kan natuurlijk niet wachten! Misschien ben jij nog op zoek naar een trouwjurk of wil jij inspiratie op doen voor in de toekomst. Trouwjurken met een sexy tint zijn de absolute trend voor 2022! Trouwjurken met diepe decolletés, bruidsjurken met spaghettibandjes, maar ook het jaar van de blote rug. Ook de kanten jurk trend zet zich door. Kanten jurken zijn trending doordat zij de mooiste decoraties hebben. Je hoeft je natuurlijk niet te houden aan de trends. Dit blogje dient ter inspiratie op jouw jurkenjacht!

De bruidsjurk trends

Het is natuurlijk belangrijk dat een trouwjurk goed bij jou past. Gelukkig zit jij met jouw keuze altijd goed. Maar meeliften op de juiste trends zorgt ervoor dat jij er extra goed uitziet op jouw trouwdag. Dit zijn de trends voor het aankomende jaar:

  • Split jurk
  • Extra diepe v-hals jurk
  • Off-shoulder jurk
  • Bohemian Chic

Split bruidsjurk

Deze jurken zijn heel vrouwelijk en stijlvol. Met een splitjurk laat jij jouw benen zien en kan jij jouw gasten en toekomstige man verrassen met iets sexy. In combinatie met hoge hakken lijken jouw benen nog langer en kan jij stralen als bruid!

Extra diepe v-hals bruidsjurk

Met een v-hals trouwjurk ga jij voor elegantie en verfijning. Met een v-hals accentueer jij jouw lichaamsvormen. Het flatteert jouw bovenlichaam doordat het zorgt voor mooie schouders en een slanke taille. Niet alleen dat, je lijkt ook optisch langer! Ook kan je kiezen voor v-hals met lange mauwen, zo stel jij niet te veel bloot en heb je toch een flirterige trouwjurk.

Off-schoulder bruidsjurk

Bij een off-schoulder trouwjurk ligt de nadruk op jouw blote schouders. De jurk is in allerlei combianties beschikbaar, zo kan je kiezen voor een strapless, kort, drie kwart of toch lange mauwen. Wil jij toch wat van jezelf laten zien maar niet te veel bloot geven? Dan is een off-schoulder bruidsjurk een prima keuze. Met een off-schoulder trouwjurk kies jij voor sierlijkheid en verfijning.

Bohemian Chic

Een trend die al een tijdje gaande is, is bohemian chic. Bij trouwjurken in de bohemian stijl wordt gebruik gemaakt van soepelvallende stoffen. Denk hierbij aan tule, kant, crêpe en chiffon. De jurk valt hiermee soepel langs het lichaam en dat maakt het dat de jurk heel goed te dragen is. Door de losse stoel kan jij je vrij bewegen en kan jij lekker dansen en bewegen op jouw trouwdag. Nog op zoek naar een trouwjurk? Haal jouw trouwjurk in Rotterdam.

Delaatstewachter.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart